1295 www.lkd.cz/radove-domy-svetice.html - 21. 7. 2017 - 15:29:41

Archív stránky:

www.lkd.cz/radove-domy-svetice.html ze dne: 21. 7. 2017 - 15:29:41

Zpět na úvodní stranu - aktuální novinky 2017


tel: +420 603 430 988

Realizovaný projekt - ŘD Světice

v lokalitě v Dolích ve Světicích bylo postaveno firmou LK Development, s.r.o. celkem 6 řadových rodinných domů. Bydlení v řadových rodinných domech v sobě harmonicky slučuje výhody bydlení ve vlastním domě na vlastním pozemku s nízkými náklady na provoz a údržbu. Architektonický návrh domů stavěných klasickými a mnoha generacemi osvědčenými technologiemi respektuje veškeré současné požadavky na kvalitní, klidné a komfortní bydlení. 

Řadové RD jsou situovány na mírně svažitém východním pozemku. Architektonické řešení řadových RD je podle přesvědčení autorů projektu nejméně rušivá při začlenění domů do okolní zástavby a přírody v nejbližším okolí. Na jiho-východní straně řadových RD je na pozemku prostor pro parkové stání a malou předzahrádku, na jihozápad je orientovaná terasa se zahrádkou u krajních RD je tato plocha větší. 

V řadovém domě je samostatný vstupní trakt se schodištěm. Tato koncepce umožňuje velmi variabilní dispoziční řešení ve všech podlažích

Venkovní omítky domů jsou natřené světlou fasádní barvou v jemných pastelových odstínech. 

Řadové RD mají klasickou zděnou konstrukci s dřevěným krovem, betonovými základy a základovou desku. Nosná konstrukce domů je provedena z keramického zdiva. Krov je navržen jako krokvová dřevěná konstrukce. Dostatečná tepelná izolace střechy je zajištěna minerální izolací. Okna a dveře jsou plastová. Veškeré použité stavební a konstrukční materiály, zařizovací předměty a doplňkové prvky použité při stavbě splňují platné atesty a jsou v souladu s platnými normami. 

Citlivě je řešeno osazení domů do terénu. Při výstavbě bude kladen důraz na kvalitní provedení terénních úprav. Zpevněné plochy na pozemku jsou provedeny ze zámkové dlažby, terasy z materiálu určeného konkrétním zákazníkem. 


ŘRD + parkové stání, dispozice 5+kk

Celková užitná plocha domu je 120 m2
Zastavěná plocha: - rod.domem 77 m2 - zpevněná plocha terasa 14m2, garážové
stání 20 m2 celkem 111 m2

Popis kvalitativních standardů rodinných domů a konečných úprav pozemků dodáme na vyžádání.

Navrhované stand. vybavení může být během výstavby změněno nebo upraveno při zachování cenové a kvalitativní úrovně. Ceny jsou uvedeny včetně 5% DPH. Ceny za m2 obkladů a dlažeb jsou uvedeny vč. montáže a pomocného materiálu (např. lepidla, spárovací hmoty a jiné). Při pozdějším doobjednání dlažby a obkladů firma neručí za rozdílné odstíny!



Reklamní předměty     -     Dárek pro muže k 50     -     Cool dresy     -     Námořnická trička     -     Potisk triček     -