2887 yesprague.cz/2016/12/virtualni-sidlo-firmy-i-s-recepci - 24. 7. 2017 - 07:54:37

Archív stránky:

yesprague.cz/2016/12/virtualni-sidlo-firmy-i-s-recepci ze dne: 24. 7. 2017 - 07:54:37

Zpět na úvodní stranu - aktuální novinky 2017


Virtuální sídlo firmy i s recepcí

Služba virtuální sídlo firmy v Praze. Jaké přednosti přináší podnikatelům? Pokud se vám nechce platit za pronájem kanceláře a sídla společnosti tisíce korun měsíčně, je pro vás virtuální sídlo firmy jako stvořené. Získáte tím místo, kde bude vaše firma oficiálně sídlit.

Vhodné pro ty z vás, kteří nepracují v kanceláři

Tento způsob, kdy získáte sídlo firmy velmi levně, je vhodný hlavně ve chvíli, kdy při práci a provozu společnosti nepotřebujete stálé kancelářské prostory. Pracujete-li převážně doma, případně jste často na cestách, bylo by ostatně zbytečné platit si klasický pronájem kancelářských prostor.

Varianty virtuální kanceláře

Tento model dokonale nahradí jakékoliv drahé pronájmy fyzických kanceláří na lukrativních a prestižních adresách v Praze. Přitom se v rámci virtuální kanceláře, jejíž náklady se pohybují jen v několika stokorunách měsíčně, nemusíte o cokoliv ochuzovat. Díky virtuálnímu sídlu firmy například získáte služby recepce, kde vám může kdokoliv zanechat korespondenci. Výjimkou není ani operátor, jenž bude přepojovat vaše hovory. Informováni budete zkrátka o všem.

Co když chci občas kancelář využít?

Dostat se samozřejmě můžete i do situace, kdy byste chtěli toto praktické sídlo firmy využít ke skutečné schůzce se zákazníkem nebo úřady. V tom není žádný problém. Za symbolický poplatek si pronajmete plně zařízenou a vybavenou kancelář na jak dlouho budete chtít.

To samé se týká i pronájmu zasedací místnosti, jejíž součástí bude i občerstvení. Z hlediska plně fungujícího businessu nebudete jakkoliv strádat a vaše výdaje mohou být minimální.

Virtuální sídlo firmy si můžete například u Profi-kanceláře umístit na pěkných adresách v Praze 1, v Praze 2, v Praze 3 a v Praze 9.

Post Navigation

Cool dresy     -     Výroba dresů     -     Fotbalové dresy     -     Potisk textilu     -     Námořnická trička     -