Poradenství k založení s.r.o.


Potřebujete založit firmu ale nevíte jak postupovat ? Pak je pro vás nejlepší varianta obrátit se na profesionály. Specializovaná společnost Profi-kancelář vám pomůže k založení s.r.o. rychle, levně a především kvalitně. Založení společnosti není v dnešní době vůbec jednoduché, neustále měnící se zákony a zbytečně zdlouhavé procesy na úřadech vás připraví o čas a i přes vaši snahu se vše nemusí povést tak, jak byste zrovna chtěli.

Profesionální poradenství k založení firmy

Pokud se přece jen rozhodnete sami založit s.r.o., určitě je dobré nechat si poradit od specialistů firmy Profi-kancelář, kteří vám poradí jakým nejlepším způsobem založit společnost, co vše vás může při procesu potkat a z jakých konkrétních kroků se založení skládá.

Společnost s kompletním servisem

Pokud se ovšem rozhodnete ponechat založení s.r.o. na klíč na společnosti Profi-kancelář, čeká vás kompletní servis od prvotního kontaktu až po samotné založení společnosti. Po detailní konzultaci je notářsky ověřená plná moc vše, co společnost k založení potřebuje.

Rychle nebo zdarma

Pokud se jedná o rychlost zpracování, Profi-kancelář je opravdový specialista v oboru. Do dvou týdnu za vás připraví veškeré potřebné dokumenty a náležitosti potřebné k založení firmy. Při plynulém procesu můžete být za 10 dnů majitelem nové firmy. Firma dále nabízí garanci plynulosti a bezproblémového zápisu. V případě, že se tak nestane, společnost vám poskytne na své služby slevu až do výše 100 %, což vyplývá i z hesla společnosti „rychle nebo zdarma“.

Založením společnosti nabídka nekončí

Založením společnosti ovšem nabídka Profi-kanceláře nekončí. Firma vám dále může poskytnout sídlo firmy v podobě prestižní adresy třeba v centru Prahy. Služba má řadu výhod mezi které patří stálá recepce, možnost využít zasedací místnosti a obecně veškerá administrativní podpora, což vám umožní ušetřit další čas a peníze. Další výhodou je již samotný dojem vašich partnerů, který si odnesou z obchodního jednání z prestižního sídla s kvalitním zázemím v centru Prahy.

Tags: , , , , , , , , ,