1631 tipyjakfotit.cz/masterclass - 10. 11. 2019 - 21:35:57

Archív stránky:

tipyjakfotit.cz/masterclass ze dne: 10. 11. 2019 - 21:35:57

Zpět na úvodní stranu - aktuální novinky 2017


Kurzy fotografování které jsou světlem
na cestě za obrovským pokrokem ve vaší práci

Světlem, které nezhasne odpoledne po skončení workshopu. Při fotografických kurzech naživo se mnohdy účastníci kvůli “příliš aktivním kolegům” nedostanou k lektorovi, který by jim poradil s konkrétní věcí. Každý fotí rád něco jiného a jen těžko může s lektorem po skončení kurzu konzultovat fotografie, které vyfotí později na základě nových informací získaných na workshopu. Proto jsme připravili kurzy fotografování, které můžete sledovat opakovaně z domova nebo z tablety a se svými dotazy se kdykoli on-line obrátit na lektora

Master Class jsou fotografické kurzy, které jdou cestou praktických cvičení

Nemusíte přesně rozumět jak se láme světlo v objektivu. Ač je fotografie technická disciplína, často se zapomíná, že to je především o tvorbě. O výsledku, který má potěšit autora i diváky. O mezilidském kontaktu, který přináší tvůrčí atmosféru. Možná proto vidíme tolik technicky dokonalých fotografií, kterým chybí duše. Dobrá fotografie ale vzniká v hlavě a srdci fotografa. Jeho cílem proto je se naučit, jak svoji vizi přenést do reality. Jak naplánovat focení, jakou zvolit techniku, jak správně nastavit fotoparát a fotografii dotáhnout do konce v postprodukci. A je jedno jestli na Canon nebo Nikon. Fotoaparát je prostředek, nikoli cíl.

Naše podpora nekončí po skončení kurzu

Když se naučíte určitý postup, musíte si jej vyzkoušet a pak konzultovat s lektorem, nebo porovnat s prací jiných fotografů. To se vám na jednodenním worshopu nikdy nepodaří. Učit se fotografovat pomocí on-line kurzů je způsob, minimalizovat čas věnovaný dojíždění na teorii a maximalizovat čas věnovaný focení.

Fotografem se rozhodně nestanete za jediný den. Proto je lepší on-line kurz fotografování

Fotografie je natolik rozsáhlá disciplína, že je nutné se zaměřit vždy na jeden aspekt, ten pilovat, konzultovat s lektorem a když jej plně pochopíte, tak se posunout dál. Naše on-line kurzy nabízí výuková videa, texty a cvičení.

  1. Podíváte se na video s lektorem - stejné jako u kurzů naživo. Taktéž pasivně příjmáte informace.
  2. Na základě získaných informací jdete fotit - lepší než u kurzů naživo. Můžete si vybrat prostředí a téma, které vám nejvíce vyhovuje. V této fázi se většinou lektor u kurzů naživo nestihne věnovat všem.
  3. Konzultujete své fotografie s lektorem - stejné jako naživo ale máte jistotu, že lektor na vás bude mít čas. Také je výhoda, že si můžete dělat poznámky postupně a nemusíte se strestovat, že se na něco nestihnete zeptat.
  4. Máte stálou podporu - Tak toto je výhoda kurzů Master Class.

Naše kurzy fotografování jsou:

Doživotní přítup

Všechny kurzy si kupujete na neomezenou dobu

Konzultace s lektorem

Ochotní lektoři, kteří pomůžou s každým zádrhelem

Responzivní web

Můžete sledovat počítači, tabletu nebo v mobilu. Přístup odkudkoli a kdykoli.

» Přehled kurzů

Výběr z mistrovských kurzů:

» Zobrazit všechny kurzy